Livsglæden ved at strikke på maskine

Jeg hedder Jytte, og i 2015 arbejdede jeg som ufaglært på en elektronikfabrik. Men så ramte finanskrisen, og jeg blev afskediget. For mange ville dette være slutningen på noget, men for mig var det kun begyndelsen. 

En af mine gode venner kiggede nemlig på mig og sagde: 

“Så er det nu, du gør det” – og det var starten på Strikkemaskinen. 

Det havde altid været min drøm at blive selvstændig, og da jeg har strikket, siden jeg var ti år gammel, blev det  ved med at rumstere rundt i mit hoved, at det jo kunne være det var det, jeg skulle gå ud og gøre. Kort efter så jeg, at der var et ledigt lokale i Holbæk.

Jeg begyndte at sælge strikkemaskiner og lavede mine egne designs, men jeg blev opfordret til også at lære fra mig – at undervise i maskinstrik. Jeg lagde et opslag på Facebook, og det viste sig at der var stor efterspørgsel efter én, der kunne undervise i netop det. I flere år rejste jeg meget rundt og underviste – bl.a. i Danmark, Norge og på Færøerne. 

Men nu har jeg rykket undervisningen til butikken i Holbæk, hvor jeg også sælger mine egne designs og min mand hjælper med at vejlede og reparere maskiner. 

Strikkemaskinen er mit passion projekt, og det er et projekt som altid er i udvikling – og som jeg altid er klar på at få input til, hvordan jeg kan styrke.

                                                                               VISION – en bæredygtig virksomhed 

Hos Strikkemaskinen gør vi alt, vi kan for at være så bæredygtige som muligt. Vi køber kun produkter fra EU, og det er vigtigt, at de er certificeret. Når der er rester af spoler, sørger vi for også at tage det i brug – vi laver enten små lykkeposer til kunderne, bruger garnet i forbindelse med undervisning eller også bruges det til et design, hvor det ikke gør noget, at der er mange forskellige farver. 

Når vi bestiller varer, prøver vi så vidt det er muligt at lave større ordrer, for at spare unødigt kørsel for fragtmanden. 

Vi modtager også en del ældre maskiner, som vi skiller ad. De dele kan vi nemlig genbruge til andre reparationer. Det gør vi selvfølgelig altid kunden opmærksom på. Tomme papcones prøver vi også at genbruge, enten i butikken eller ved at give dem til fx børnehaver. Papkasser til forsendelser, samler vi hos naboer eller den lokale Netto eller Føtex. 

Hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os!

Vores kunderservice har åbent 10-17 mandag – tirsdag – torsdag – fredag og om lørdagen 10 – 13

Få fat på os via info@strikkemaskinen.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt

Telefon: ring til os på 24 78 68 47

Eller kom forbi vores butik i Holbæk på adressen:

Smedelundsgade 8b,

4300 Holbæk

Er du i bil?

Når folk besøger os, bor vi på Der kan pakkeres på Dampmølle vej, på hver side af nr. 10, som er Gylling skilte