BLIV SELVFORSYNENDE MED EN STRIKKEMASKINE..

SK 840 basis model

Lad dig ikke begrænse, og

skab dine egne designs

Pris kun: 26.100 kr. 

SK 280 basis model.

Følg trenden og udforsk strik
          Pris kun: 12.300 kr.                 

SK 155
Manuel strikkemaskine
til de grove garne.

Pris kun: 14.500 kr.

DIN GENVEJ TIL AT FORSYNE, DIN FAMILIE MED HJEMMESTRIK

SK 840 incl rib

Skab hvad din drøm med strik

Ingen begrænsninger

Pris kun: 34.100 kr. 

Køb kontant og få 10 %

SK 280

Skab dit eget univers med en strikkemaskine, med ribapparat

Pris kun: 20.300 kr. 

Køb kontant og få 10%

Basis strikkemaskine

                    LK 150

Denne maskine er basis, som

       er helt perfekt til en                             nybegynder

            Pris kun 6.500 kr.  

STRIKKEMASKINER MRK SILVER REED SK 840 – 280 – 155 - LK 150

Her på siden finder du et udvalg af Silver Reed strikkemaskiner af høj kvalitet. Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os og få hjælp til at vælge den rette model til dit behov.

                                                                                       Eneste onlineforhandler i Danmark

 

På alle strikkemaskiner medfølger: 

Instruktionsbøger

Værktøjskasse

Gratis undervisning

Hvad enten du er nybegynder eller øvet i brugen af en strikkemaskine, har jeg med sikkerhed den rette maskine til dig.
Du kan læse mere om maskinerne under det enkelte produkt herunder. 

Gratis undervisning

I alle pakker medfølger GRATIS UNDERVISNING, dog gælder undervisningen kun for 1 år, men der vil altid være mulighed for online hjælp eller pr tlf, dog skal der bookes. Du er ALTID velkommen i min lille hyggelige forretning i hjertet af Holbæk. Jeg kan også undervise dig online, hvis du ønsker det. Med undervisning er du sikker på at få så meget glæde af strikkemaskinen som muligt, og komme godt fra start, og du vil altid kunne hente hjælp hos mig.

Finansieringsmuligheder

Vi kan tilbyde forskellige finansieringsmuligheder afhængig af, hvilken pakke, du er interesseret i. Klik ind på de forskellige pakkeløsninger for at se mulighederne på afdragsordninger. 

2 års garanti

På alle strikkemaskiner du køber hos Strikkemaskinen er der 2 års garanti på produktet. Dog beder jeg dig være opmærksom på, at garantien bortfalder hvis: 

  • Der udføres uautoriseret indgreb i strikkemaskinen
  • Der bliver anvendt garn, der ikke egner sig til strikkemaskiner

Er du på nogen måde i tvivl om, hvordan maskinen fungerer eller hvilke garntyper, du kan anvende til strikkemaskinen, vil jeg med stor glæde vise dig mulighederne, hvis du kigger forbi min butik i Holbæk. Jeg kan også undervise dig online. 

Bestilling af strikkemaskiner

  1. Når du bestiller en strikkemaskine igennem Strikkemaskinen, sker betalingen via Dankort, faktura eller afbetaling. Du kan også kigge forbi min butik i Holbæk.
  2. Når vi har modtaget din betaling, bestiller jeg produktet til dig fra min leverandør. Her skal der forventes en leveringstid på ca 14 dage fra jeg har modtaget din bestilling. 
  3. Når vi modtager strikkemaskinen fra vores lager, kontakter jeg dig og aftaler, hvordan du ønsker levering af din nye strikkemaskine. Henter du selv maskinen, tilbyder jeg en EKTRA pakke af vores lækre bomuldsgarn med som godtgørelse for fragten. Bor du uden for Danmarks grænser, sender jeg den til dig, med GLS. Vær opmærksom på, at køber selv betaler fragten ved denne løsning.
  4. GRUNDET UROLIGHEDER I YEMEN, er det blevet svært for fragtskibene at komme igennem Suez Kanalen, og vil derfor blevet omdiagiret ud på en længere rute til England, hvor maskinerne bliver samlet, det betyder at, der kan være forsinkelser på maskinerne, det er vi meget kede af, men det er desværre ude af vores hænder. Vi håber på forståelse fra vores kunder.