¨

Strikkemaskinens eget garn til strikkemaskine er af højeste kvalitet og øko-tex certificeret.

Vi har kun kvalitetsgarn i merinould og bomuld. Ulden er fra Italien, og bomulden er fra Portugal, hvor vi importerer direkte fra producenterne. Vi har også en bomuldsvariant med 70 % bomuld og 30 % hør. De er alle af fineste kvalitet – blødt, lækkert og holdbart.

GARN MED LANG RÆKKEEVNE

Når man strikker på maskine bruger man langt mindre garn end ved for eksempel håndstrik. Vores garn kommer på cone med 100 g, 250 g eller 1 kg. Eksempler på hvor meget garn, der anvendes:

  • Børnehue ca. 25-30 gram
  • Børnetrøje ca. 100-300 gram (strikket i 2 tråde) eller ca. 400-600 gram (strikket i 3 tråde)
  • Voksentøj ca. 300-500 gram (strikket i 2 tråde) eller ca. 500-800 gram (strikket i 3 tråde)

Se flere eksempler på rækkeevne, vaskeanvisning og anvendelse under den enkelte garntype i vores udvalg af garn til strikkemaskine nedenfor.

Kundernes oplevelse med garnet

De oplever fantastiske bomulds- og uldgarn af høj kvalitet af både bomuld og uld, som møder ethvert behov, uanset projektets art.

De oplever et stort udvalg med forskellige farve garner som tilbyder dig en rig palette af farver, så du kan finde præcis den nuance, du søger, både i uld og bomuld.

De oplever skøn kvalitet, hudvenligt, vaskevenligt, som gør at det er behageligt mod huden og nemt at vedligeholde.

De oplever at det er af super god kvalitet og nogle af vores kunder ikke længere har andet på hylderne da det er dejligt at arbejde med.

De oplever en fin kvalitet strikkegarn, som holder facon og farver som vores garn gør at det bevare både facon og farve, selv efter mange vaske.

Økotex Alpaka

Økotex Alpaka

kr. 164,00
kr. 100,00kr. 35.000,00