DRØMMER DU OM AT STRIKKE PÅ MASKINE?

Jeg ved det er en stor beslutning om køb af en strikkemaskine, derfor har jeg spicialiserede mig i at hjælpe dig, og følge dig ind i det fantastiske strikkeunivers.

Jeg holder dig i hånden hele vejen, jeg ved alt om strikkemaskiner, da jeg har 40 års erfaring inden for strikkemaskine verden.

Sailorknit handler ikke med brugte strikkemaskiner

Har du ikke lyst til at købe over nettet, eller har du spørgsmål, skal du aldrig tøve med at kontakte mig, jeg er hos dig.

Glæder mig til at høre fra dig

Dette medfølger i dit køb af en strikkemaskine

Alle strikkemaskine-pakker indeholder følgende:

  • Instruktionsbøger
  • Værktøjskasse
  • Gratis undervisning
  • Personlig levering
  • Opsætning af din nye strikkemaskine
  • Ubegrænset god service

     

Vi bryster os af at være mere end blot forhandler af strikkemaskiner. Hos SailorKnit får du brugbar undervisning, vejledning, god service, spændende opskrifter og meget mere. Vi tilbyder dig et strikkeunivers med plads til alle, der elsker maskinstrik – uanset om du er begynder eller øvet.

Rådgivning & vejledning

Har du brug for vejledning i hvilken strikkemaskine, der passer til præcist dit behov, skal du endelig kontakte os. Der findes mange forskellige modeller, og er du begynder i strikkeuniverset, kan det være en stor opgave at gennemskue, hvilken maskine der er korrekt til dig.
Du kan gå på opdagelse i vores strikkeunivers her på siden:

Finansieringsmuligheder

Vi kan tilbyde forskellige finansieringsmuligheder afhængig af, hvilken pakke, du er interesseret i. Klik ind på de forskellige pakkeløsninger for at se mulighederne, eller læs mere her: Finansieringsmuligheder

Køber du en strikkemaskine kontant, tilbyder jeg 10% rabat på dit køb. 

Der tilbydes ikke rabat ved finansering