¨

STRIKKEMASKINER MRK SILVER REED SK 840 – 280 – 155

alle strikkemaskiner medfølger: Instruktionsbøger, værktøjskasse & gratis undervisning. Læs mere under hver strikkemaskine.


At købe nyt er en god investering

Hvis du gerne vil have en ny strikkemaskine, som du kan få glæde af i mange år, bør du købe en ny maskine frem for en brugt strikkemaskine. Med en brugt strikkemaskine, der måske er flere årtier gammel, risikerer du nemlig, at den er i dårlig stand og derfor også resulterer i dårlig maskinstrikning. Søger du en god, ny strikkemaskine, har vi helt sikkert en strikkemaskine til salg, som passer perfekt til dit behov.

En Silver Reed-strikkemaskine er et rigtig godt valg

En Silver Reed-strikkemaskine er et godt og sikkert valg. Ønsker du derfor en strikkemaskine i høj kvalitet, der holder i mange år og er til at stole på, er Silver Reed perfekt. Hos Sailorknit finder du flere forskellige modeller af Silver Reed-strikkemaskiner. Det er bl.a. Silver Reed SK 840, Silver Reed SK 280 og Silver Reed SK 155.

Hos Sailorknit kan du købe Silver Reed-strikkemaskiner, der er blandt de bedste på markedet. Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, er du meget velkommen til at ringe og få både rådgivning og hjælp til dit valg. For det er ikke nemt for alle at vide, hvad forskellen eksempelvis er på Silver Reed SK 840, Silver Reed SK 280 og Silver Reed SK 155. Du kan også få et kursus i maskinstrikning, købe maskinstrikkeopskrifter eller tilbehør til strikkemaskiner, så du er godt klædt på.